Ik heb nog nooit meegedaan aan een competitie, is The Rise wel de juiste plek voor mij?

Absoluut! En juist jij bent de reden waarom wij met The Rise zijn gestart. Ons doel is om iedereen de kans te geven om het competitie gevoel te ervaren. Dus meld je aan en Rise Up!

Hoe is een seizoen opgebouwd?

Het seizoen duurt 4 maanden, waarin 4 workouts gedaan moeten worden. Deze worden per workout bekend gemaakt, waarna je 1 week hebt om je scores te loggen op de website. Nadat de deadline voor het loggen van de scores is verstreken komt eerst het onofficiële leaderboard online. Ongeveer 1,5 week later komt het officiële leaderboard op de website te staan en kun jij zien hoe je gepresteerd hebt!

Wat zijn de data voor de workouts?

Placement workout – do 09 september 2021 t/m wo 15 september 2021
Event 2 – do 30 september 2021 t/m wo 06 oktober 2021
Event 3 – do 04 november 2021 t/m wo 10 november 2021
Event 4 – do 02 december 2021 t/m 08 december 2021
Finale event @ FITTR CrossFit: to be announced

Is het verplicht om de workout te filmen?

Ja. Om de scores te kunnen valideren hebben we een link van jouw workout-video nodig. Hierbij is het belangrijk dat de movement standards van alle herhalingen duidelijk zichtbaar zijn.  

Wat gebeurt er als ik mijn score na de deadline upload?

De deadline voor het uploaden van je scores is de laatste dag van de workout om 23:59 uur. Alle inzendingen na deze deadline zullen niet worden meegenomen in het leaderboard.

Wat zijn de kosten om deel te nemen aan dit seizoen?

De kosten om deel te nemen aan het volledige seizoen zijn 29,95 euro. Deze kosten zullen gebruikt worden om het evenement te blijven ontwikkelen in de komende jaren.

Koop jouw ticket voor het komende seizoen via deze link.