The finals are here!

In de afgelopen maanden hebben meer dan 200 atleten zichzelf uitgedaagd tijdens het vierde seizoen van The Rise Competition. De eerste vier workouts vonden plaats in de vertrouwde omgeving van de deelnemers. Voor de spannende finale op zondag 24 maart hebben we de top 10 atleten per divisie uitgenodigd om live te strijden voor de felbegeerde podiumplekken. Wie zal er dit seizoen als winnaar van The Rise Competition uit de bus komen?

Om de finalisten aan te moedigen, nodigen we enthousiaste toeschouwers uit om aanwezig te zijn. De deuren openen om 08:00 uur, en de actie begint om 09:30 uur. De prijsuitreiking staat gepland rond 17:00 uur.

Er zal koffie, thee en fris verkrijgbaar zijn aan de bar en bij de foodtruck van Hupsaté zullen er overheerlijke lunchgerechten te verkrijgen zijn.

Planning

08:00 uur – Deuren open
08:45 uur – Bekendmaking workouts + briefing
09:30 uur – Start workout 1
11:40 uur – Start workout 2
14:25 uur – Start workout 3
17:00 uur – Prijsuitreiking

Voor bezoekers zijn er speciale early-bird tickets beschikbaar vanaf zondag 7 januari tot en met zondag 17 maart, voor slechts €5,- per stuk (exclusief administratiekosten). Na deze periode verhoogt de prijs naar €7,50 voor de reguliere tickets. Mis deze kans niet en koop je tickets op tijd om dit sportieve spektakel live mee te maken!

Let op: kinderen t/m 12 jaar kunnen gratis naar binnen.

Locatie

FITTR CrossFit Dongen
Kanaalstraat 88
5104 AD Dongen
https://www.fittrcrossfit.nl/

Parkeren

Bij FITTR CrossFit Dongen hebben we een redelijk aantal parkeerplaatsen beschikbaar. Helaas zijn dat er niet genoeg voor alle verwachte auto’s. We vragen je met klem om niet te parkeren op het parkeerterrein van de Nettorama om ongemak te voorkomen. Ook is het parkeren op de stoep in de Kanaalstraat af te raden, omdat hier vorig jaar boetes voor zijn uitgegeven. Gelukkig zijn er in de directe omgeving, op zo’n 5 minuten loopafstand, twee openbare parkeerterreinen waar je wel gebruik van kunt maken:

  1. Parkeerterrein 1
  2. Parkeerterrein 2

Powered by: